Krepšelis 0
Apie musAtsiliepimaiKontaktai
Telefonas +370 643 92891 El. paštas info@woolland.lt
Pirkinių krepšelis
Pristatymas

Zaffiro moteriška kreminė ėriukų vilnos striukė su gobtuvu ZOYA

Dydis:
S M L XL
Pasirinkite dydį
Kaina: Nuo 96.80 124.60 
Nemokamas pristatymas
Pristatysime į namus nemokamai perkant už 60 € ir daugiau Standartinė pristatymo kaina nuo 2,50 €. Visus užsakymus pristatome per 1-2 darbo dienas.
Kiekis:
1

Trumpas aprašymas

Švelnios ir jaukios lyg apkabinimas. Gražios ir labai mėgstamos vilnonės liemenės sušildys Jus net šalčiausią žiemos dieną.

Išsamus aprašymas

Ėriukų vilnos striukė, vilnos tipas: 100% ėriukų vilna

Minkšta ir labai šilta moteriška ėriukų vilnos striukė su gobtuvu. Turi dvi mažas kišenes, užsegimas užtrauktuku, dizainą papildo ekologiškos odos detalės.

Malonus liesti, šiltas, purus ir tankus audinys. Gaminiai iš šios vilnos pasižymi aukšta kokybe, minkštumu ir elastingumu. Ėriukų vilna pasižymi didesne gramatūra, geresnėmis šilumos ir termoreguliacinėmis savybėmis. Ši vilna pasižymi dideliu oro pralaidumu – pagerina drėgmės pasišalinimą, oda geriau kvėpuoja. Natūrali žaliava ir tinkama trikotažo technologija reiškia, kad vilnos gaminiuose nesikaupia dulkės ir prakaitas – jie panaikina sąlygas erkėms vystytis. Palaiko pastovią kūno temperatūrą ir nedirgina odos (antialerginė priemonė).

Priežiūra
Skalbimo procesai turi įtakos vilnos pluošto nusidėvėjimui ir struktūros pasikeitimui, todėl dažnai skalbti nerekomenduojame. Rekomenduojame skalbti rankomis atsargiai, ne aukštesnėje kaip 30°C temperatūroje.

DĖMESIO! Neskalbkite skalbimo mašinoje, net jei joje yra speciali programa, skirta skalbimui rankomis ar vilnai. Reikia naudoti tik vilnai skirtus ploviklius. Nepamirškite, kad skalbiant ir skalaujant vandens temperatūra turi būti vienoda. Venkite ilgo mirkymo, trynimo ir vilnos išgręžimo. Leidžiamas švelnus sausas valymas. Nebalinkite, nelyginkite, negręžkite, nedžiovinkite džiovyklėje ar ant radiatoriaus, nes vilna gali susitraukti ir veltis. Rekomenduojame džiovinti horizontalioje padėtyje.

Vilnoniai gaminiai pasižymi specifiniu kvapu – gaminį rekomenduojama vėdinti tol, kol sumažės jo intensyvumas.

Sudėtis
100% vilna

Skalbimas

Rekomenduojame ypač atsargiai plauti rankomis, ne aukštesnėje kaip 30°C temperatūroje, nebalinti, nelyginti, negręžti, nedžiovinti džiovyklėje, džiovinti horizontalioje padėtyje, leidžiamas švelnus sausas valymas.

Gaukite 10% nuolaidą pirmam apsipirkimui!

Užsiprenumeruokite naujienlaiškiui ir gaukite nuolaidos kodą el. paštu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.