Krepšelis 0
Apie musAtsiliepimaiKontaktai
Telefonas +370 643 92891 El. paštas info@woolland.lt
Pirkinių krepšelis
Pristatymas

PREMIUM satino patalynės užvalkalų komplektas LAZDYNAS

Dydis:
140x205 50x70 205x220 50x70
Pasirinkite dydį
Kaina: Nuo 49.60 69.40 
Nemokamas pristatymas
Pristatysime į namus nemokamai perkant už 60 € ir daugiau Standartinė pristatymo kaina nuo 2,50 €. Visus užsakymus pristatome per 1-2 darbo dienas.
Kiekis:
1

Išsamus aprašymas

Satino patalynės užvalkalų komplektas 

Pasinerkite į prabangą ir komfortą su mūsų satino patalynės užvalkalų komplektu. Šis komplektas, pagamintas iš 100% medvilnės (satino), pasižymi ypatingu švelnumu ir prabangos pojūčiu, kuris primena šilką.

Satinas ne tik suteikia jūsų miegamajam elegancijos, bet ir užtikrina komfortą miegant. Satinas puikiai yra labai laidus oras, mažina prakaitavimą miego metu.

Šis patalynės komplektas yra ne tik praktiškas, bet ir ekologiškas pasirinkimas, kuris padės jums sukurti jaukų ir stilingą miegamąjį. Pasirinkdami mūsų satino patalynės užvalkalų komplektą, jūs investuojate į kokybę ir tvarumą.

Įsigykite dabar ir mėgaukitės išskirtiniu komfortu kiekvieną naktį!

Savybės

Prabanga ir švelnumas: Satino audinys suteikia itin švelnų ir prabangų pojūtį, leidžiantį jums jaustis tarsi miegotumėte šilko pataluose.

Tinka visiems metų laikams: Satino medvilnė yra puikus pasirinkimas tiek šiltoms, tiek šaltoms naktims. Itin geras oro laidumas užtikrina optimalų komfortą visus metus.

Tvari pakuotė: Mums rūpi aplinka, todėl patalynės komplektas supakuotas į išvaizdų ir tvarų maišelį, kuris siuvamas iš gamybinių audinių likučių. Taip siekiame mažinti atliekų kiekį ir prisidėti prie tvarios ateities.

Priežiūra: skalbti ne aukštesnėje kaip 40°C temperatūroje lyginti vidutinėje temperatūroje nebalinti.

Gaukite 10% nuolaidą pirmam apsipirkimui!

Užsiprenumeruokite naujienlaiškiui ir gaukite nuolaidos kodą el. paštu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.